Elfutó szavak
Elfutó szavak
vádak igéretek
árnyak
szerelmi vallomások
tőlünk
Tőletek
csak szavak
elfutó szavak -
Párhuzamos
végtelenbe futó vaslogikán
döcögő eskük
vágyak
szerető megtagadások
csak szavak
elfutó szavak -
Tegnapi fáradt álmok elfekvő árnyak
célszerű fáradalmak - élettelen színek a vásznakon
- az égig lobognak
elérhetetlenül
láthatatlanul -
Szavak
elfutó szavak
Végtelenbe futó
párhuzamos vaslogikán szorongó érvek
szerelmek
vallomások -
Messzire tűnt világos ablakokban
zöld
kék
és lila virágok -
S a Vásznak! A Vásznak!
Élettelen színek a Vásznakon!
- az égig lobognak -
Elfutó szavak
- ital -
Istenem!
A kezeim!
Hogy dadognak!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.