Nem adtam le
Nem néztem meg a Pál Adriennt.
Nem mentem el az egyetlen Rolling Stones koncertre.
Nem tanultam meg főzni.
Nem szúrtam kést az ég hasába,
holott tudtam, minden éjszaka rádől
a lakótelepre, szuszogva megerőszakolja az ablakokat.
Nem jutottam el a fogorvoshoz
már megint.
Nem olvastam Petrit, Mészölyt se Nádast.
Nem dugtam meg a festőnőt, hogy legyen jobb képe rólam.
Nem toltam el a bedöglött villamost a Nagyvárad térig
merő lovagiasságból.
Nem törődtem a rokonaimmal.
Nem vettem el a nekem kijelölt nőket feleségül, és
nem voltam a Trafóban soha.
Nem ittam alkoholt, pedig egyetlen korty elég
lett volna, hogy szeress.
Nem vittem a kórházba narancsot,
nem vettem óvszert a randevúk előtt, és
nem hívtam el a csajomat sushit enni,
pedig akkor volt életemben a legtöbb pénzem.
Nem fogadtam be kóbor kutyákat, és nem lettem
a legjobb barátja annak, aki befogadott.
Nem mentem nyaralni senkivel, általában
elhagytam őket, mire hazajöttek.
Nem láttam Erdélyt, és egy hálókocsiban aludtam,
mikor átkeltünk az Alpokon.
Nem szívok füvet, nem akarok nevetni,
nem nézegetem a seggemet szobatükörben.
Nem küldtem el a jobb verseimet sehová,
és nem én találtam meg anyám testét az ebédlőben
tegnap délelőtt.
Nem adtam le a kulcsot a portán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-01 15:39:58
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-01 15:41:57