Tente-tente kisbaba
Meghajlott a csend, mint görbe hátú
vénasszony, aki ölében csecsemőt
ringat: tente-tente kisbaba. Látod,
eljött már az éjszaka. Fellapoznék
egy könyvet, de fáradt vagyok
és beteg. Megkérem a csillagokat,
hogy neked mesét suttogjanak.
Tavaszról. Hóvirágról. Majd ha
nagy leszel, kimegyünk a rétre.
Tente-tente kisbaba.
Kormos lett az éjszaka.
Lefeküdnék. Nincs hova.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-01 11:52:43
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-01 11:52:43