lehunyt szemeim mögött
ujjammal formázom tested
nyelvemmel ajkaid között
arcodra rajzolom az estet
melled simul tenyerembe
szíved kezemben dobban
csókunkban olvad az idő
és a parázs lángra lobban
csípőd íve vezeti kezem
combjaid forró hajlatába
most a gyönyört keresem
Kedves, fogadj magadba