Micro Be (slágergyanús)
Elnézést kérek akit megsértettem volna
Valaha is elnézést kérek még a fák nevében is
Azért Mert susogtak megtanultam beszélni hát szóltam
De nem többet mint egy gügyögő gyermek csak rosszabbat
Vérző fák hangtalan zuhanás megnyílt föld ősrobbanás malteroskanál
Kombájn tánc van mór drink Lacikám Pécsi tánctanár Itt mennek a mi utcánkban
Hajtogattam egy álmot kör közepén állok gigerli napfényt köpök rátok dombok feltt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-24 09:19:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-24 09:19:07