Egyenlet
Feladvány minden élet, megoldás kéne;
nem feladás, inkább egyszerűsítéssel.
Szerelmem, eső hull, vagy könnyem lenne az,
mikorra megtudom, már nem tudom, mi az,
a korom szálldos itt, talán az életem,
mert minden lefele, csak szív tart fölfele,
ahogy a lélegzet, a világegyetem –
egy szippantás a lét, és fújás kifele,
az aprók élete az én életem is,
akár az egyenes, az origóba megy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-23 19:24:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-23 19:24:50