belső útvesztő (végleges verzió 3)
házad inog. mindent unsz. borzasztó nehéz
egyetlen dologra koncentrálni. összekuszálódtak
a szálak. se víz. se kenyér. csak falak. iszonyú
nehéz. amúgy. világosabb éjszakákon rendesen
alszol. máskor azt képzeled. a Holdon a tengerek
túl sósak. mennyit hibázol. de mennyit. tovább
a hosszú folyosón. időnként a sarokban kuporogsz.
szórványos hideg fényben. ameddig a szem.
várótermi széksor. és a szüntelen légáramlás
karcolja bőröd. ahogy magával ragad homokot.
nejlont. papírt. ritkán beszélsz. minek. kinek.
nincsenek válaszaid.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-22 22:55:02
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-22 22:55:02