Ellen-ember
Különös.
Ez a jóember negatívan
lángol; nézik
ordíthatja néma száj is
- Elegem van!
arréb lépek, de tekintetem
míg le nem száll
Rá fókuszál
"Utazó magán-zárka"
burokba
kényszerített ellenállás
félő, hogy lelke túlsúlyától
kibillen a busz, mivel
ellen-emberem toporog
magamban rigmust gyártok:
(egy életem
egy halálom
most! - azt várom)
továbbgondolom
(ha
felette kötél lógna
Megtenné-ma
széket rúgna,
ahogy azt egy filmen látta)
leszáll
versemet az élet fejezi be
- Várják!
(talán a családja)
________________________
2009
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-22 16:34:53
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-22 16:38:49