zombiszerelem - változat
mindent megpróbáltam és most itt vagyunk
megdugnál ennyi maradt
te bennem tövig ezen túl nincs világ
néma láthatatlan ember vagyok valószínűtlenül
nincs hajam szemem karom szívem lábaim
innen nem lehet elmenni
csak szavak ismétlődnek megdugnál
kell egy nedves hely húsból állandó készenlétben
ahová el lehet bújni néhány percre
mikor már azt sem akarod
furcsa kegyetlenséggel játszanál velem
akárkivel ahogy kutyákkal kell
az autó hátsó ülésén
mielőtt forgalmas út mentén ott hagyják
mindent megpróbáltam te megdugnál
részvétlen csömörré változom
innen nem lehet elmenni
míg arctalan semmiként hallgatom vallomásaid
megijedek mennyire elviselhető ahogy tekintet nélkül
meredsz a nyílásnyira szűkült világra bennem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-22 14:10:14
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-22 14:10:14