Átok-szonett
Mint a vízköpők a Notre-Dame tetején,
váljanak oly csúffá, ha tükörbe néznek,
fojtogassa őket jó zsíros televény,
amikor mindenkit hat ökörnek vélnek,
szüljön sok éhező porontyot az asszony,
s ne tudjon csak krumplit enni adni nékik,
az alsó felükből tűzhányót fakasszon
a jó isten, mikor a dolgukat végzik.
Legyen átkozott, ki hazudik a népnek,
és fennhangon mondja, isten úgy segélje,
kínlódjon, mint liba, kiből tollat tépnek,
miközben az eget nagy bőgőnek nézze.
Csússzon, mint a féreg, legyen olyan éber,
a magyar tévének közvetítésével!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-22 06:02:31
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-22 06:02:31