Magántulajdon vagy
Ha te sikeres lennél helyettem is legyél az
Ha lenne egy szerelmed aki szert
Szeressétek egymást helyettem is
Nem tudom mi a boldogság
Attól félek csapda
Ha boldog voltam akkor kerültem nagy bajba
Nem tudom mi az a szenvedés
Ahhoz el kellene múljon legalább egy pillanatra
Büszke akartam lenni az enyémre
Elérzékenyülök ha látom mennyi szenvedés
Tartotta fel de nem szerették mert tőlem jött
Amim van terhem lett amim nincs hiányzik
Rosszak közt a jó a legrosszabb
Vissza húzódott a nagy folyó
Én hal maradtam a pocsolyában
Mindenki magántulajdon már az anyja hasában.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-21 16:23:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-21 16:23:37