Tranzitok 15
I.
a végtelenben, sok.
végtelen locsog.
és a jajjj de szépeket
mint a mikro-szaftokat
kiterítik
és a bennük ott maradt
„milyen szép is volt”
óhajtóakat
átformázzák
és a
„jó ha ott maradt”
Jó ha ott maradt.
II.
most kaptam a hírt
a vonat
még késeti magát
”kisiklott!!!”
rikoltja egy cső-
tövében meglapult
vatta nagy kabát-
ba bújt
emberszövet
III.
zsírosra kenték
a készülékeket
hallgató
off
állapotos gombokat
a kéz nyom
nyomozásra érett
IV.
a „hozzádérintések”
íratják velem
és persze borzongok is bele
ezeket a verseket
a sorok sarokig jutnak
és oda is szorultak
ahová szeretnéd
nagyon
adni akartam
és mégis
a Te ízed égett
(vastagon)
a húsomba bele
V.
már címet is adtam neki:
„Tranzit”
ezek a tranzit füzetek
portálják át
és
a terep rendezett
csillagos ege
halványan, alig
és mégis a lélekig nyúl bele. Beléd szoktam így
bolondulni
Beléd
aki a világ összes szerét
Velem eteted
VI.
megint abba kell hagyjalak
betű
vers
gondolat
pedig, hogy írnék Neked
Te nem létező, és mégis
a lét Miattad
van
(?).
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-21 08:06:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-21 08:06:35