Tranzitok 14
I.
a legszebb asszony akit láttam
most bent csücsül
és keni magát
a fürdőkádban
kívül
és
belül
de a főleg belülre lennék most kíváncsi nagyon
táncol pengeélre
a test. pont.
zuhanyzaton
II.
férfi szemmel nézve
és a némi képzelet
remegve görcsbe rántja
a pont jó képeket
elmondom majd holnap
és tán meg is teszem
mit lenne jó tenni akkor
a mostban részegen
III.
mennem kell, hogy lássam
vagy-e a göncölök
(ajkamba harapva
kicsit görcsölök)
a göncölök alatt
és a pornyi föld felett
ahol férfi forr össze
(h)a többször összement
napkorongba gyúlva
és megint csak szavak
kergetik a vágyat
a perc, a szív szakadt
cserepei közt
amit írtam én már le
szeretném ha tudnád
jó a …
IV.
holnap ünneplem a tizennyolcamat
veled leszek nagykorú
megint
és szabad-
ságra vágyom
persze
és kaptam is kicsit
használjuk ki egymás
forró csókjait
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-21 08:00:37
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-21 08:00:37