Vegyesbolt (1)
a polcokon gyöngyök
(ha mégis partra szállnék)
gondoltam egykor
most süllyedő hajók a percek
megdőlnek s kopp-kopp
potyognak a gyöngyök
mi marad
bebújik-e vendég
e félig lehúzott redőny alatt
s én kiférnék-e még a résen
ha mennék hogy elmeséljem
mit gondoltam egykor
polcokról gyöngyökről
akár mentőcsónakot
fölfújom a csöndet
bevackolom magam és hallgatom
kopp-kopp da-dam
kopp-kopp da-dam
félig gyöngy félig a szívverésem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-20 12:06:26
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-20 12:06:26