Akit én választok az a szaktekintély
Nem akit Akárki a fejemre ültet
Aki ha az kell hát miszlikbe szabdal
De életre keltve nem rak rám bilincset
Aki egy szóval föl egekbe emel
Hogy egy pillantással földre ejtsen
Aki ha kell bátran mond nemet
De nem sajnálja tőlem az igent sem