Isten csak egy nagy száj.
Dőlnek belőle a szavak.
Soha nem tudtam mit kezdeni velük.
Bibliámat nem tudom, mikor nyitottam ki utoljára.
A fürdőszobában láttam valamelyik nap
kiüresedett dezodorok mellett.
Nedves volt az állandó párától.
Ha belelapozok,
az oldalak szétmállanak ujjaim között.