Várakozásom
azzal a
hanga-
szállal
egy dal-
lá vált
versből
s az emlékezetből
fölszalagozva
és ha
egyszer
egészen
melletted
csak téged
akkor is
csak rád
várakozásom
hogy majd
hogy most
már
és ha
egyszer
egészen
mellettem
meglehet
akkor is
majd arra
hogy
végre
valóban
haza
most már
várakozásod.