belső útvesztő (végleges verzió 2)
házad inog. mindent unsz. kusza és kilátástalan.
borzasztó nehéz egyetlen dologra koncentrálni.
se víz. se kenyér. csak falak. hiányzó alap.
amúgy. világosabb éjszakákon rendesen alszol.
máskor azt képzeled. a Holdon a tengerek
túl sósak. mennyit hibázol. de mennyit. tovább
a hosszú folyosón. időnként a sarokban kuporogsz.
szórványos hideg fényben. ameddig a szem.
várótermi széksor. és a szüntelen légáramlás
karcolja bőröd. ahogy magával ragad homokot.
nejlont. papírt. ritkán beszélsz. minek. kinek.
nincsenek válaszaid.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-19 20:26:19
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-19 20:26:19