Ha elmozdítanátok a József Attila szobrot
Ha elmozdítanátok a József Attila szobrot
Dobogó köre vigyétek
Földanyánk vérző megszakadt szívére
Hogy onnan majd mikor vissza vettük a hatalmat
A lesből marással győztesektől
Vissza vigyük a helyére
Önteni fogunk majd meglátjátok
Ugyan akkorát mellé még ezret színaranyból
Had tudja meg a világ mennyit ér ő mindenkinek
Miután utolértek akikből-ő
Előrejött
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-19 08:53:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-19 08:53:01