Ne szólj
Nem fogom hagyni elmenj mellettem
Többé már nem vehetsz észre észrevétlen
Jobban kell fogalmaznom
Érthetőbben szakembereknek
Semmitmondóan halottaknak
Ez egy jelrendszer
„Aki tudja értse meg”
Bélelt házak több rétegű
Ajtó tokjai közt átjáró
Különleges stratégia
Falra fröccsent csókok
Elvetett kocka bársony tapétára
Ilyen nincs is valójában
Nem szabad meglássák az angyalokat
Ne hallják a trombitát
Ne tudja meg senki a szerelmem vagy
Hogy mindig egymásnak legyünk
A kerubok addig várjanak meg egy kocsmában
Ne szólj a könnyező Madonnának
Lefeszítjük a Krisztust
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-18 09:04:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-18 09:04:01