Időzítések
A fenyőfa árnyékában álltál.
Körbevett a karácsony.
Rokonaimmal együtt figyeltem,
ahogy átadod nekünk szánt ajándékaidat.
Nekem egy nagy labda jutott.
Piros-fehér.
Meglepően hasonlított a daganatra nyakadon.
Vörösbe játszott az is – akkora volt,
hogy nem tudtad begombolni az inged.
Arra gondoltam, milyen jó lenne elrúgni onnan,
messzire, hogy soha ne találja meg senki.
Tavasz lett, mire végre focizni mehettem barátaimmal.
A véletlen is labdát kapott:
kocsikerék alá gurította a bőrt.
Majdnem egy időben durrant ki veled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-16 19:51:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-16 19:51:07