szavak és nem szavak
mikor átszakadnak a falak
nem tudom megkülönböztetni
a szavakat és nem szavakat
nem tudom emlékezem vagy téged figyellek
receptorok rejtett zugaiba dugdosott szörnyek
mocorognak hiába ástam őket mélyre el
elevenek még most is
szembenézek velük
hajtogatom mantráimat
ez (már) nem valóság csak illúzió
mit mondanál ha tudnád
nem kérleltem hagyja abba
nem harcoltam mikor befogta a szám
hogy ne ordítsak
csak tűrtem bevégezze dolgát
szeretném ha odafordulnál hozzá
még mielőtt
nézz sötét szemébe s kérdezd tőle meg
megtennéd ezt magaddal is
oldd le rólam karjait hozzámtapadt testét
nem kell hogy megöld vagy megverd
csak kérd hogy menjen el
vegyél karodba simogasd hajam
suttogd alig hallhatóan
vége már elment
ringass akár egy gyermeket
minden rendben lesz
minden rendben
minden
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-16 18:13:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-29 14:26:08