szempont
alig pár négyzetméteres galérián
két nő a sarokasztalnál beszélgetett
kikötözésről és szado-mazo szexről
lehetetlen volt nem meghallani őket
egészen pontosan a szőke hajú lány
ki félszegen ült hajában lila tinccsel
megemlítette hogy gyakran eszébe jut
maga a kikötözés nem tudja miért
lehalkította a hangját hirtelen túl
nagy lett a csend de a barátnőjét ez
egyáltalán nem érdekelte kiitták
merészen illatozó forralt borukat
hidd el meg tudlak érteni válaszolta
én már keményebb dolgokat is élveztem
ennél tulajdonképpen mindent egyetlen
probléma van most itt ez a Gábor ő szeret
vele nem megy nem bírom beavatni pont
őt az alkalmi kapcsolatok valahogy
szabadabbá tettek ebből a szempontból
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-14 16:04:21
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-14 16:04:21