Ha lenne egy ilyenem
Ha volna egy ilyenem
Sokszor nézhetném
Olyan -ő mint az óceán
Mindig változik
Mindig szép
A nap Isten sugarából van
Jókedvéből született
Hú de sok mindenre jó
Akit szeret az a legboldogabb is lehet
Akkumulátortöltő lemerült aksinak
Vagy bikakábel
Dombos alacsony művelésű
Szőlőben 1998-as Michubishi kis traktor
Feszessége festő vászonnak
Szépsége a képnek
Ha ismernék egy jó festőt
Biztosan megbíznám
De pénzt nem adnék érte
Minek az neki
Bánnám is én hogy jön a pénzéért
Megérné a szerelmééjétr
Jé jé jé
„A fater 'pálinájájé”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-13 10:06:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-13 10:06:50