20. századot is tartalmaz
Csak nyomokban itt a van.
Pontosan most,
aztán soha többet,
látom ki mennyire hobbit
választ,
vagy dolgozó orkot.
Ki menyire halottaiért él
és vissza.
(Önök közt én a néző
is kísérlet vagyok.)
Minden elhagyott barátnőt
és halott rokont visszavárva
-úgy szeretem-
el ne veszítsen,
fordul utánam a világ.
(Önök mind csak a fejemben
és kedvelem magam.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-12 21:18:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-13 01:26:30