Eldobás
Egymást bújtatják akik testüket egybeolvasszák
Műholdakkal rángatott molesztált marionett bábuk
Veszekedős sárga csekkek taván
Horgásztak a szerelem feltételeire
A magány egy társas játék
Kiközösítős malom becsuki
Fekete nagy hosszú ballon kabátba ment
A szél elé fújt mindent
Ki húzta vastag fekete szemceruzával
A szemöldökét ne látszón a szemét
Élre vasalt szövetek finom strasszok
Súlyát hordozzák
Elírt márka jelzések szatócs vásznaikon
Ne engedd szégyellniük magukat benned
Íródalom látszik a retinán
Ami képes lejátszani
Minden a halálról szól
Cebei út vagy Marble Arch
Addig keresek valakit míg megjön az igazi
Aztán eldobom őt ő meg engem
Én meg magam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-11 09:19:05
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-11 09:19:05