Egyre nagyobbak a hézagok. Tegnap
valami filmet nem tudtam felidézni.
Se hangok, se képek. Az illatok szoktak
legtovább megmaradni, vagy filmeken
a főszerep. Egyre nagyobbak a hézagok.
Az asztalon sután keresgélek: fényképek,
laptop, jegyzetfüzet. Az asztaltól tíz-tíz
centire a székek. Mindettől én, mennyire
vagyok?