Lehetséges Kisördög rollerezni szeretne
rollerezni szeretnék kipurcanásig a Margit hídon
vagy a nagy hadronütköztető gyűrűben
ehelyett meglepően édes almát rágcsálok
Prokofjev zeneterápiával egybekötve
Júlia most ébred fel a kriptában
belehalok a hegedűkbe és neutronokba
(és ez a Rómeó micsoda egy lúzer!)
annyira lehetetlen ma kisördögnek lenni
a farkincámat ellopták a tisztítóban
hiába csavargatom a szarvaim
ma össze-vissza jön az adás a csápocskákon is
rollerezni szeretnék veled
tök mindegy hogy ion-felhők között
vagy városi szmogban
csak száguldozni hozzád közel
Ó Vámpírka,
miért vagy te Valószínű Vámpírka?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-09 17:02:24
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-09 22:11:49