Akinek a boldogság
Csak egy szomorúságra
Dobott álarc
Vajon mennyinek
Vérzik a szíve
Ma is
Mennyire dől
Össze a jövő
Akkor is ha
Kívülről
Erős falak
Látszanak
Mennyien hazudna
Mások igazat mondhassanak
Magamban gyűjtöttem
Népdalt neked
Azt mondod majd nem
Kellett volna
Megfogalmazni
Ezeket az érzéseket
Megéri-e hogy áll
Még a világ
Mindenkinek