Neki dőltem belső bárpultomnak
Neki dőltem belső bárpultomnak
Onnan nézzem ahogy mozog
Valaki meg kapja úgy dobja el
Valakinek pedig oda sem adják
Mert megtartaná
Ezer vihar tombol bennem
Nincs ahol a feszültségem le vezessem
Fekete felhők gyűlnek csak egyre
Ebből készítsek szikrázó napsütést jókedvet
Csatákat elkerülve érkeztem háborúba
Egy lány legelőjére engedhetném ki juhaimat tudom
De ily rossz időben idebenn legjobb helyen vannak
Oda künn biztos megfagynak
Tudom hogy lesz tavasz
Addig viszont mint rózsafüzért morzsolgatom ön magam.
Ma ezek a szelek elfújnák a gyertyámat
De holnap lesz akkora tüzem ha jól vigyázok
Elfújt gyertyájukat gyújthatják meg rólam mások
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-07 10:23:42
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-07 10:23:42