Álom és valóság egyensúlyban
Az "élők útján" mégegyszer
szeretnél-e járni, ha nem
csinálhatnál másodszor
semmit másként? - fordult felém
és kérdezte halkan, egy mellém
telepedett... Idegen
Várt - míg válaszomat tisztázom
magamban, és tudtára adom:
Ha jókor mennék el, minek jönnék vissza?
az 'élők útján haladás' pontosan
be van osztva!
(a betegeket sajnálom, rajtuk
valamiért néhány évi szenvedést
előre bevasalnak)
.....................................................
behúnyt szemmel ringtam
még a busszal, mint akinek
kivette erejét a beszéd,
de meghagyom magam
abban a hitben, hogy a Megváltó
időzött mellettem
abszurd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-02-02 14:58:49
Utolsó módosítás ideje: 2012-02-02 15:00:35