Jó vagyok én legbelül
Alkotókedvet adj nekem,
szerelmes sorsom, istenem
repülhessen az ég alatt
sok verssé váló gondolat!
Nincs érdemem, nem is lehet,
nem űztem el a felleget,
mely sokszor itt ólálkodott,
de langy esőket nem hozott,
csak eltakarta a napot,
egy sötét erdőben hagyott,
a vers vezet ki engemet,
amilyen gyorsan csak lehet,
mert nincs idő, sietni kell,
figyelmeztet sok földi jel,
hogy bűn az élet tétlenül,
és jó vagyok én legbelül,
hiszen tehetség én vagyok,
fékezhetetlen csillagok
rohannak velem, a halál
vagy ölbe kap vagy elkaszál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-30 09:25:11
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-30 09:25:11