Babérlevél termő tó fölött
engedjétek aludni az élni nem tudót
vágy árkok vájásához
hadd használjon markolót
test a testhez költözik
levezetett feszültség
ünneplőbe öltözik
babér levélt termő tó fölött
ellökött hintán ülök
azon tűnődöm vajon
mit nyithattál ki bennem
hogy kivették a bolygók a lelkem
megél ott egy kávéház
valahol vitatni kell a tágulást
kicsit ki kell pofozni
a sebeket be kel foltozni
a költségeket le lakhatják
tulipános frigyládában
beszélő boglárt hallgathatják
a varsa tárolót pedig átépítem nagydobra
kell a hely a világhálónak
milyen szép lesz már úgy várom ahogy
fagyos végtelennek tűnő téli éjszakákon
messzire el látszik kandallóban a szeretet tüze
világlik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-29 15:54:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-29 15:54:04