összetevők:
egy csésze óceán és egy szőrszálnyi
kontinens mólószeánsza az idegen
kiegyenlítők és eltérítők hévgyűrűjében,
egy zsebemben elalvó lámpaoszlop
sokrétű gondolkodása a fizika törvényeiről
miután másnaposan kiitta a villamos műveket,
egy elhagyott tabletta esemény után kutatása
egy közösségi oldal magányos szerverhevenyén,
fejek alól kiolvadó párnák szerelmes
lélegzete régi óra csörgésére
a várva várt pupillatavaszban,
nyugdíjas tévéantenna baráti ultipartija
a rározsdált adásszünettel tetőcserepek
város feletti vándorlására ültetve,
combon elnyúló ujjlenyomatok töprengő percei
a leheletet kigomboló textilsuttogásban,
a szerelvénytől távolodók epikus archalmaza
menetrendszerinti születések felsírásában
figyelem! a készítmény nyomokban Istent tartalmazhat!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-28 13:21:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-28 13:21:50