applause
holnap más lesz
kidobom a sarokba döglött
vasárnap délutánok szagát
és összeseprem a dohányszemcsékké
vedlett részeg miérteket
egzotikus füstölőt veszek
melynek illata bölcs keleti
mosoly lesz a szoba levegőjében
letörlöm poros arcom
a laptop képernyőjéről
tiszta szavakkal lesz tele
friss e-mail fiókom
padlóra vetett kopott
ruháim megélénkülnek
újonnan választott kedvenc
tévéműsorom pixelfényeitől
applause
együtt kacag velem a tapsgép
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-28 13:16:16
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-28 13:16:16