Megoldás a karosszékből
Kócos kis kontár
belefulladva a nap kényszerébe
(mit annyian cipelnek
nevetve)
Fogsága fölé,
most
pók szövi ragacsos hálóját
Ha középre állna és pörögne
szállhatna szerte széjjel
minden
mi fölösleg. Mindahány
nyűgje aláhullna lassan,
mint pernye. Akkor belőle
reggelre
nem hiányozna
a tegnap - csak egy kis melegség
és néhány csillag
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-26 15:55:27
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-26 15:55:27