állhatatosan
(nm után szabadon)
valami forradalom-féle
apró lázadás, hogy reggel
másképp fordulok be a sarkon.
és órákig várom az eső mosta macskaköveken,
hogy hívj. hogy újra avarba feküdjünk.
és te láthatatlan mozdulattal körénk vonj
valami burkot, ami neved betűiből áll.
szívverésed fényes küszöbén kereslek
magamban (naponta kétszer).
...lángoló kabátban rohanok és
a szavak sem hisznek bennem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-26 15:04:11
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-26 15:09:25