Nem szeretlek
Nem szeretlek mert buta vagy
A buta ember az ördög bábja.
Nem szeretlek, mert jobb vagyok nálad,
Ezt te is tudod, szánalmas ahogy el akarsz nyomni
Hogy ne legyen nálad jobb.
Holott te rossz vagy.
Azt sem szeretem benned,
Imádod a silányat ahogy együtt keringőzöl
Sima pusztulással.
Megvetlek mert feketemáglyához nyúlsz,
Csak jobban támadsz mikor megkapod fizetséged,
A ragyáid.
Igazolásokat kérsz tőlem a hitelességemről
Olyan helyről amely nyilvánvaló csak rossznak lehet az háza.
Nem szeretlek mert kívülről meszelt sír vagy
Bellűről meg tele halottak csontjaival.
Barabást kiáltasz Jézus helyett,
Túl buta vagy, hogy felfogd mire megy ki a játék.
Idióta baromságokban hiszel.
Mesterműve vagy az elmúlásnak.
Nyerj és múlj el.
Én vesztek, és örökké élek.
De emlékezni sem fogok rád.
Mert bár látszol, már most sem vagy.
Talán egy új életben,
Kapsz még egy esélyt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-26 11:41:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-26 11:41:51