Tenger a népeken
Elmúltam jött a busz
De már nem voltam ott
Itthon sem voltam
Ágy alá begurultam
Tenger a népeken
Lejött a padlásról
Madárka szállott el
A csipkebokorról
Megnyugodtam mert nem
Jutottál eszembe szembe
Le esett egy kulcs is
De sokáig kerestem
Autók a házak
A házak szállnak
Kifut a bableves az utcára
De jön Pista bácsi
Mi a baj Ferike mért sírsz
Mert elfogja árasztani az egész világot
És mi tehetünk róla
Hozott egy franciakulcsot és elzárta
Marika néni várta
De szegény Krisztiánka
Nem találja helyét a világba
Hason szőrű gyerek mint én
Együtt játszottunk az utcában
Kerecsensólyommal megtaláltam magam
Kijárási tilalom van plágium idején
Mit viszel húst állj csak meg legény!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-19 10:14:12
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-19 10:14:12