kit érdekel a köz?
... érdekel egyáltalán
valakit is valami, ha
köze
még nincs hozzá?
vagyis, ha
érdekelné
akár lehetne is hozzá köze
maradnék ennyiben
..................................
/miért is érdekelné
a nagyérdeműt a köz?
amikor... Övé az érdek!/