Messiások ünnepén
Képzett költők kiszámolják vágyadat,
Aláhegedülik létednek önmagad,
Te észre sem veszed,
Rotyognak, mint boszorkány éjszakán kotyvalék,
Az igazi a hibás, a rossz az elnyomott,
Te magad is le köpöd , csontjaira építed templomod
Papírt kérsz igazolást, mint akik nem értik a beszédet,
De kinyitják szívük, ha meglátják papíron az arany pecsétet, .
Aztán te is helyesled, kapsz ésszerű magyarázatot
Természet ellenesre.
Tapsolj neves, dögkutadat mit a paradicsomod szeresd,
Szobrot emelj hóhérodnak,
Messiások ünnepén koszorúzd,
Igen ez ellen jobb az életedet adni
Csak így fogod visszakapni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-16 10:19:11
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-16 10:19:11