Halálos hintaszékben
Ment nem tudom hova
Meg azt se hogy miért
Talán boldogságért
Aztán szerelemért
Gyerekeket csinált
Azután azokért
Hasra esett
Ők meg eltemették
Nem tanult megfogta
Révész feleségének a seggét
Itt van most is, mint szellem köztünk él
Költőket figyel versírás közben
Verik maguk aztán sírnak
Akkor jók ha sírnak velük
Magányból kötnek pulóvert
A félelem kandallótüze mellett
Halálos hintaszékben
Az igazi föld kocka
Csak ez a hamis gömb
Minden amire szükséged van
Rácsuk azok börtönödnek mondta
Aztán ment, nem tudom hova
Azt sem hogy miért
Ügyes ő majd megoldja
Kalciumát a tenger sója
Mészkőből majd én kifaragom
Értemét a záró sornak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-15 19:39:14
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-15 19:39:14