A Föld egy méhkaptár
Az emberiség egy méh család, föld nevű kaptárban.
Valamiért nincs itt, nem a főméhész irányít hanem a gonosz méhész.
Kiveszi mézünket a pénzünket, és cukorral etet minket
Cukorral médiával lakhatunk jól virtuális élményekkel
Hogy mit csinál a vérünkkel mézünkkel pénzünkkel
Pontosan nem tudom de talán fegyverekre költi, le akarja győzni a főméhészt
Aki vissza fog állítólag térni, és tudja nem tud elszámolni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-14 09:09:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-14 09:09:18