Nyíregyházi Tiszavirág
Van egy mappám és abban a mappában
Ott az a fotó éles tőrrel mindig mellbe vág
Olcsó lenne egy metaforával csupán
Érzékeltetni mennyi esélyem van
Enyém leszel még valaha
Egyáltalán fogom -e bírni
Sokasodó rossz dolgok jobbá tétele.
Olyanok voltunk együtt
Mint akiket egymásnak teremtettek
Nyíregyházi tiszavirág.
De egy rendes Tiszavirág
Legalább meghal ha véget ér a nász.
Én meg itt dekkolok tovább.
Nem merem kidobni ezt a képet
Meghalok ha látom
Megörökített boldogság
Nem érte meg?
Mindenem odadnám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-13 20:18:35
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-13 20:18:35