Tekercs
Isten csak egy nagy száj.
Dőlnek belőle a szavak.
Papjai szoknyában sasszéznak az oltár előtt,
vagy üzletemberöltönyben hallelujahznak.
Soha nem tudtam mit kezdeni velük.
Azt sem hiszem, hogy lenne harmadik megoldás.
A lélekvándorlás hülyeség.
Bibliámat nem tudom, mikor nyitottam ki utoljára.
A fürdőszobában láttam valamelyik nap
kiüresedett dezodorok mellett.
Nedves volt az állandó párától.
Ha belelapozok,
az oldalak szétmállanak ujjaim között. Kicsúsznak.
Bele a lefolyóba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-12 11:53:59
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-12 11:53:59