Ma jobb ha nem találkozunk.
Álmomban megszállt a gonosz.
Kígyófog harapta poharunk
száját, reggel még mámoros
elegye utolsó cseppje
nyitott ajkaim közt szivárgott..
halálom keltett életre.
Ma ne hívj, mert nem leszek ott
a temető melletti kispadon,
ahol ártatlan csókod vár..
ma ördöngős lettem nagyon.
Nem állnék meg a nyakadnál.