Közép úton hazafelé
Rám semmi sem igaz gazdagnak túl szegény
Szegénynek túl gazdag
Kövérnek vékony
Vékonynak kövér
Szépnek csúnya
Csúnyának szép
Rossznak jó
Jónak rossz
Alternatívnak konzervatív
Konzervatívnak alternatív
Hívőnek hitetlen
Hitetlennek hívő
Szerencsétlennek szerencsés
És fordítva
Éhesnek jól lakott
És fordítva
Művésznek érzéketlen
--”--
Okosnak buta
--”--
Költőnek summátlan
-”--
Nőtlennek nős
--”--
Van mit megjavítani
Közepes ember mire jó?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-08 06:44:19
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-08 06:44:19