föld alá
a mozgólépcső méla merülése
nyílegyenes szlalom
a reggel összeálló darabjai között
egy asszony valóságsót árul kicsi üvegekben
háromdarabegyszázas
nem veszek
anélkül is hiteles vagyok
devizaproblémáim vannak
pedig én mindig magamat adtam
hiába
ez itt már kevés
egy plakát szerint én csak mindössze
lefelé kerekedem
utoljára még felajánlanék egy százalékot
a megváltásért
késő
megérkeztem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-07 17:36:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-07 17:36:57