Fa
Felvehetem-e én a fát?
Ezt a mindennél drágábbat.
Tudok-e nem csak magamról írni?
Tudok -e valamit adni a világnak?
Ennek a világnak, ami olyan amilyen.
Stafétabot. Nem is akármilyet kaptam.
Egészen biztos, hogy megszülettem.
Viszont most játszanom kell, értelmet adni
a nyilvánvaló semminek. El kell hogy mondjam,
nagyapám tegnapelőtt
becsekkolt Szent Péternél.
Semmit nem tudok én már, csak szeretni
és az összekapaszkodott fogaskerekek
mozdultak egyet. Én azt mondom nem árt,
ha egy jó versben van egy tudományos felfedezés.
Ilyen például hogy a könnyek, azok mint fi relé dolgoznak,
mikor leold az érzelmi többletet kapott áramkör.
Érdekes hogy a gondolatok váltják ki az anyagot:
a könnyet. Neki legalább már könnyebb.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-01-01 14:32:56
Utolsó módosítás ideje: 2012-01-01 14:32:56