Egymászó
Két kávét kértem hegy helyett.
Nem mászom rég, csak mindent elnyelek.
Sarkad alól zöld hajnal illatot.
Lábad közül egy versvázlatot.
Megpróbáltuk, rajtad volt igám.
Ha hitted , hogy kell még arany kardigán,
G ponton híd, mi függőben marad.
Szárazjég-gyöngyök gyönyörünk alatt.
Szeretlek, és mindig foglak.
Nyoma sincs bennem irgalomnak.
Mássz át, az ég apró lyukat nyit,
rést üt mennyből a kudarcig.
Ha itt maradsz, csak matchboxom leszel.
Kitört kerekű játékteher.
Egymászó vagyok, bár duplán kavartam.
Ne szédülj többé velem, miattam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-31 14:31:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-31 14:31:41